Сайт надання юридичних консультацій та правової допомоги створений з такими технологічними властивостями, що дає можливість використовувати його не тільки як інформаційний ресурс, але й як основу організаційної діяльності, координування дій учасників її роботи, інтерактивне спілкування між консультантами, керівництвом, кураторами, а також з клієнтами, що звернулися про правову допомогу.
 
Для повноцінного користування сайтом, з погляду його використання для організації роботи клініки, є можливість більш активно користуватися спілкуванням і масовим розсиланням особистих повідомлень через персональні сторінки користувачів. 
 
Важливим  інструментом для обміну власними баченнями стосовно кожної з публікацій можуть бути коментарі. Оскільки, як то кажуть, в спорі народжується істина, то саме початковим етапом дискусії є обмін думками у вигляді коментарів. Такий обмін думками, за умов досягнення  певного ступеню популярності, буде приводом для створення окремої теми форуму.
 
Для збільшення кількості читачів та відвідувачів сайту, не буде зайвим більш активне використання засобів інтеграції із соціальними мережами. 
 
Ваші побажання та думки з приводу діяльності сайту можна висловити, звернувшись до керівника Юридичної клініки, написати листа автору цього матеріалу, або розмістивши статтю в Блогах, розділ "Думки щодо сайту"
 

Коментарів нема