постера нет

13 березня о 18-00 відбулося інсценування судового засідання.
Суддя Сиротенко Серій Євгенійович, за участі секретаря судового засідання Щербакової Ілони, розглянув справу за позовом чоловіка Глєбова Романа до дружини Білоножко Юлії про розірвання шлюбу, розподіл майна, за зустрічним позовом Білоножко Юлії до Глєбова Романа про розірвання шлюбу, розподіл майна та визначення місця проживання малолітньої доньки з нею.
Складна та заплутана справа розглядалась більше двох годин. Під час судового засідання були вислухані позовні вимоги Глєбова Романа та його представника Хребто Максима, а також зустрічні вимоги Білоножко Юлії та її представника Шликової Альони.
Крім того, суд заслухав думку органу опіки та піклування – Малюти Ярослава, який у своєму висновку висловив неможливість проживання малолітньої дитини (Василенко Катерина) ні з батьком, ні з матір’ю.
Під час судового засідання були допитані свідки у справі. Зі сторони позивача свідчили коханець дружини Барашков Дмитро та репортер Долженко Катерина. Зі сторони відповідача свідчили класний керівник доньки Павлишинець Маріанна та колега чоловіка Остропілець Юлія.
За результатами розгляду справи суддя прийшов до висновку про необхідність надання сторонам часу для примирення, оскільки є шанс зберегти їх шлюб.


Автор публікації: Шликова Альона

Посилання на схожі публікації:

Теги матеріалу: позов, судове засідання, шлюб, інсценування

Коментарів нема