У січні – лютому 2014 року Асоціація юридичних клінік спільно з Українською фундацією правової допомоги провела конкурс студентських робіт на тему: «Юридична клініка: що це для нас та чому ми тут?»
Метою конкурсу є популяризація діяльності юридичних клінік серед студентів, а також пожвавлення їх активності в діяльності інших юридичних клінік.
Конкурс проводився по всій Україні, та в усіх ВНЗ, де є юридичні клініки. До участі у ньому були запрошені студенти юридичних спеціальностей ВНЗ України, які залучені до роботи юридичних клінік.
17 лютого завершився прийом конкурсних робіт від студентів. За результатами конкурсу на адресу організаційного комітету надійшло понад 50 робіт з усіх куточків України. Кожна робота заслуговує на увагу. Тому журі прийняло рішення нагородити всіх учасників конкурсу заохочувальним призом – піврічна передплата газети «Юридичний вісник України». 
Юридична клініка Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого взяла активну участь у цьому заході, написавши сім робіт, які були відмічені членами журі. Наша клініцистка Щербакова Ілона Олександрівна стала переможицею цього конкурсу і нагороджена цінними призами.
Колектив Юридичної клініки Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого висловлює велику вдячність організаторам та журі конкурсу за можливість ще раз переосмислити значення  роботи, якою ми живемо щодня, зрозуміти наскільки вона нам дорога, а найголовніше, те що вона є життєво необхідною для тих людей, які звертаються до нас за допомогою. 

З фото звітом можна ознайомитись тут.

 


Ім’я автора не додане


Коментарів нема