У 2015 році Українська фундація правової допомоги та Асоціація юридичних клінік України за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» провела конкурс студентських робіт на тему: "Юридична клініка: шлях до правничої професії". Під час написання робіт перед студентами постало складне, але цікаве завдання – визначити роль юридичної клініки у становленні студентів у професійному житті.

Конкурс проводився на території України у всіх ВНЗ, де є юридичні клініки. До участі у ньому були запрошені студенти юридичних спеціальностей ВНЗ України, які залучені до роботи юридичних клінік.

18 березня завершився прийом конкурсних робіт від студентів. На адресу організаційного комітету надійшло близько 60 робіт від студентів юридичних клінік ВНЗ з усієї України.

22 квітня 2015 року відбулося засідання журі, під час якого члени конкурсної комісії обговорили результати конкурсу та визначили переможців. Переможцем конкурсу «Юридична клініка: шлях до правничої професії» став Глєбов Роман Сергійович, студент 5 курсу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, старший консультант Юридичної клініки. Також 9 місце посіла консультант Юридичної клініки Мягка Анна Геннадіївна, студентка 3 курсу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, ставши лауреатом конкурсу.

Вітаємо наших переможців та дякуємо організаційному комітету за проведення цього важливого заходу, який дозволяє студентам проаналізувати власну діяльність і отримати відповідну само мотивацію!!!

Колектив Юридичної клініки вітає наших переможців!!!

Детальна інформація тут.


Ім’я автора не додане


1

  1. Andrushchenko