У першу суботу місяця, другого листопада 2013 року було здійснено похід до театру на комедію «Смішні гроші», що відбулася о 18.00 в театрі ім. Т. Г. Шевченка. У спектаклі брали участь заслужені та народні артисти України.  Хочеться визначити надзвичайно талановиту гру акторського складу, який подарував масу веселих моментів. Перфоманс змушував зал знову і знову заливатися сміхом. У п’єсі йдеться про робочого-невдаху, якому випадково посміхнулася доля і по випадковості йому дістається валіза з грошима. Але не все так просто, випадковий візит офіцера поліції руйнує його плани на реалізацію цієї купи грошей, а друзі сім’ї додають до цієї історії певного різноманіття. От-так подаруночок на День народження. 
 Учасники Юридичної клініки отримали масу позитивних емоцій та тему для обговорення на вихідні. 
 У п’ятницю, двадцять дев’ятого листопада о 18.00 відбувся черговий похід до театру ім. Шевченка на драму за мотивами роману українського класика Івана Франка «Украдене щастя». У п’єсі йдеться про складну долю Анни – простої дівчини, яку брати ошукали і насильно видали заміж за нелюба. В один «прекрасний» момент вона зустрічає людину, яку вважала померлою, зустрічає своє кохання. Життя Анни кардинально змінюється, її чоловіка затримують, по селу йдуть чутки про її непорядність – їй байдуже. Драма завершується смертю її коханого. Сталося все, що мало статися. 
 Знову хочеться відмітити неперевершену гру акторського складу, адже вони змогли передати весь трагізм ситуації, не штучно зіграти почуття та переживання героїв. Вистава принесла масу задоволення. П’єса дала змогу задуматися та пофілософствувати над важливими питаннями, до яких торкалися у виставі.


Ім’я автора не додане


1

  1. Stirlitz

    ну таке..."Украдене щастя" не вразило, очікував більшого. Мабуть, дається взнаки те, що виставу грають вже дуже давно, здається, з 92го року, через те акторська гра перетворюється у прогонку тексту. Найбільше, як вважається, актори викладаються у день прем'єри, потім грають на рівні або трошки гірше, і чим більше часу проходить, тим більше акторський запал перетворюється у просту та невимушену гру. Можливо, з часом варто знімати постановки, а через певний час реінкарнувати їх з новими акторами та з новою режисерською задумкою?

    0   Спам