4 жовтня 2013 року в Інституті підготовки кадрів для органів прокуратури відбувся майстер – клас «7 навичок високоефективних юристів». У заході прийняли участь Юридична клініка Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» і партнери юридичних фірм «Кібенко, Оніка і партнери», ILF, «Шкребець та партнери», FELIX, Vileon, Arbitis.


 


У ході майстер-класу юристи-практики провідних Харківських юридичних фірм поділилися своїм досвідом та інформацією, яка стане в нагоді для молодих практиків. Доповідачі були дуже відвертими, дотепними і емоційними, що не могло не підкупити наших студентів. Усі  присутні були одностайні у тому, що без наполегливості, працелюбності, цілеспрямованості та відмінних комунікативних навичок успіху в професії не змогли б досягти. Постійне читання, аналіз, тренування нестандартного мислення і відхід від парадигм, розвиток ораторських здібностей привели до успіху  всіх  юристів усіх часів. Вечір був проведений у такій дружній атмосфері та видався дуже плідним і пізнавальним для студентів нашого Університету. 

Можна з упевненістю сказати, про те, що майстер - клас був не тільки корисним, а й цікавим. Тому колектив Юридичної клініки  висловлює велику подяку всьому відділенню Асоціації правників України у Харківській області за класний тренінг.

З детальною інформацією можна ознайомитися тут : 



Ім’я автора не додане


Коментарів нема