За ініціативою Юридичної клініки Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та підтримки Головного управління юстиції у Харківській області 4 грудня 2013 року відбувся майстер-клас на тему: «Принципи міжнародного захисту прав людини та порядок звернення до Європейського суду з прав людини».


Захід проводив Національний експерт Ради Європи, Голова Науково-консультативної ради при Національній асоціації України, доцент кафедри кримінального процесу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого О.М. Дроздов. 

 


Майстер-клас був присвячений особливостям захисту прав у Європейському суді з прав людини, специфіці процесу подачі документів. Після викладення основного матеріалу, присутнім була надана можливість отримати відповіді на питання, які виникли у ході майстер-класу та обговорити зі спеціалістом особливості та нюанси стосовно звернення громадян України до Європейського суду з прав людини задля захисту своїх порушених прав. Студенти-консультанти Юридичної клініки отримали корисну інформацію, яка багатьом раніше була невідома, але стане надзвичайно корисною у подальшій практиці.

На заході були присутні представники як старших так і молодших курсів університету і тому простота, доступність та зрозумілість викладення матеріалу лектором дозволила останнім повністю розібратися у даній темі.


Юридична клініка надзвичайно вдячна Дроздову Олександру Михайловичу заможливість  перейняти досвід у юриста-практика та отримати ті знання, які на звичайних лекціях не завжди можна  почути.



Ім’я автора не додане


Коментарів нема