21 лютого 2014 року  Головним управліням юстиції у Харківській області та Корпорацією «Правники України» спільно з Юридичною клінікою Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого було проведено семінар на тему: «Правові аспекти захисту права власності з урахуванням практики Європейського суду з прав людини ».  Захід проводив Національний експерт Ради Європи, Голова Науково-консультативної ради при Національній асоціації України, доцент кафедрі кримінального процесу НЮУ імені Ярослава Мудрого ОЛЕКСАНДР МИХАЙЛОВИЧ ДРОЗДОВ.

  Семінар був присвячений особливостям захисту права власності в контексті практики Європейського суду з прав людини. Було розкрите питання стосовно практики Европейського суду, а саме на визначенні предмета даного виду захисту прав.  Після викладення основного матеріалу, присутнім була надана можливість отримати відповіді на питання, які виникли у ході семінару. Надалі захід проводився у вигляді обговорення, що дало змогу присутнім не тільки отримати кваліфіковані відповіді, а і висловити свою думку стосовно того чи іншого питання. 

    Захід був корисним перш за все тим, хто цікавиться даним способом захисту прав людини. 

 Юридична клініка надзвичайно вдячна Дроздову Олександру Михайловичу за отримані знання та можливість  провести час у бесіді з висококваліфікованим  юристом-практиком.



Автор публікації: Андрущенко Ганна


Коментарів нема