постера нет

 На виконання Національної програми правової освіти населення, затвердженої Указом Президента України від 18.10.2001 року №992/2001, з нагоди Дня юриста Юридичною клінікою спільно з Головним управлінням юстиції в Харківській області будо проведено Тиждень правової освіти населення.

 В межах цього проекту проводилися різноманітні правоосвітні заходи, зокрема «Юридичний форум» для учнівської молоді неюридичних спеціальностей. Студентами - консультантами Юридичної клініки було проведено лекції для студентів вищих навчальних закладів, ліцеїв на актуальні правові теми, зокрема, щодо захисту прав споживачів, про адміністративну, кримінальну дисциплінарну та цивільну відповідальність неповнолітніх,про права громадян  у відносинах з органами влади тощо.

 Слухачі проявили неабияку зацікавленість  у вивченні своїх прав, способах їх захисту і відстоювання; під час лекцій консультантам Юридичної клініки було поставлено безліч запитань, що свідчить про бажання і потребу сучасної молоді бути обізнаною зі своїми правами та законними інтересами.

 Студенти – консультанти Юридичної клініки провели правоосвітні лекції в Харківському автодорожньому інституті, Харківському університеті будівництва і архітектури, а також в харківських професійних ліцеях, зокрема, ліцеї машинобудування, будівельному, електротехнічному, ліцеї будівництва та автотранспорту та багатьох інших.

Загалом в період з 09 по 18 жовтня 2012 року було проведено біля 10 правоосвітніх заходів.



Ім’я автора не додане

Посилання на схожі публікації:

Теги матеріалу: тиждень права, ЛЕКЦІЯ

Коментарів нема